Idei moderne de amenajare a apartamentului

Amenajarea unui apartament cu 2 camere la bloc

By in Apartamente on mai 28, 2014

Atunci cand planifici sa renovezi un apartament proprietari se confrunta cu mai multe probleme. Problemele principale sunt camerele mici, tavanele joase..etc. Daca credeti ca nu puteti face lucrarile de amenajare in apartament singuri, puteti apela la un designer care va poate ajuta cu un designul mult visat. Cei mai multi dintre cetateni acestei Tari apeleaza pentru amenajarea apartamentului la designeri profesionisti pentru o solutie cat mai inovatoare si  renovare de inalta calitate.

Optiuni pentru rezolvarea problemelor cu apartamentul.

Prima regula este sa unim  livingul cu bucataria, asfel optinanduse o incapere Open Space. Cel mai simplu de facut aceasta de modificare este de a rupe zidul bucatariei, daca acest lucru va permite si nu puneti rezistenta blocului in pericol. Aceste doua incaperi poate fi separate printr-o scafa  din rigips moderna. Atmosfera va fi mai placuta cu asfel de modificare si mai accesibila.

Cel mai important daca sa realizat un open space este unirea perfecta si asemanarea gresiesi din bucatarie cu parchietul din living, deoarece nu se va mai afla nici o usa intre aceste 2 camere.

In cele   mai multe apartamente mici amenajate sa optat pentru a mari camera, macar vizual si cum altfel decat prin montarea de oglinzi pe pereti si aplicarea de culori deschise.

Daca alegi tapetul in apartament regula este una nu prea simpla, in living tapetul trebuie combinat perfect cu mobilierul si accesoriile din aceasta camera. Daca locuinta ta este cu 2 camere puteti  aplicarea de tapet in amandoua camere  fara nici macar vreo problema .

Baia de apartament

Prima regula pentru amenajarea baii de mici dimensiuni este sa renuntati definitiv la cada si sa o inlocuiti cu cabina de dus, asa economisesti spatiul necesar unei bai normale. In locul cazi puteti monta linistit masina de spalat. Cand cumparati mobilierul pentru aceasta incapere a apartamentului trebuie sa tineti cont de cateva aspecte importante – Mobilierul din baie neaparat trebuie sa fie din lemn sau MDF(Placi aglomerate rezistente la umeziala). Daca apartamentul tau este cu mai mult de 2 camere evident ca vei avea o baie de serviciu, trebuie si ea tratata ca atare in cardul renovari.

Cum apartamentul dvs este mic trebuie sa cautati ca ferestrele dvs sa fie marite sau sa adaugati luminatoare mai mari decat cele existente. Pentru apartament ferestrele de termopan sunt cele mai ieftine si recomandate.

 

Alte articole cu amenajari si constructii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>